Zeytinyağlı Pazı Sapı Yemeği
Posted on 22 Kasım 2013 Cuma
|
No Comments
Gerçekten çok güzel bir sebze yemeği kesinlikle önerilir.
Malzemeler:
• 1 bağ pazı sapı
• 1 adet kuru soğan
• 1 su bardağı domates sosu ( yazdan evde hazırladığım)
• 14-15 dal dereotu
• tuz
• zeytinyağ
Yapılışı.
• Soğan yemeklik doğranır, tencereye konur. Pazı sapları güzelce yıkanır on cm kalınlığında doğranır.
• Üzerine domates sosu tuz ve yağı eklendikten sonra kısık ateşte pişirilir. ocaktan almaya yakın üzerine dereotu doğranır.ılık servis yapılır.
Afiyet Olsun....
Malzemeler:
• 1 bağ pazı sapı
• 1 adet kuru soğan
• 1 su bardağı domates sosu ( yazdan evde hazırladığım)
• 14-15 dal dereotu
• tuz
• zeytinyağ
Yapılışı.
• Soğan yemeklik doğranır, tencereye konur. Pazı sapları güzelce yıkanır on cm kalınlığında doğranır.
• Üzerine domates sosu tuz ve yağı eklendikten sonra kısık ateşte pişirilir. ocaktan almaya yakın üzerine dereotu doğranır.ılık servis yapılır.
Afiyet Olsun....